Under pågående magnoliablomning

Bilder av Ashley tagna av andra. Ashley med ett glas i handen på en bar någonstans, stretchandes i överdragskläder i ett omklädningsrum, svettblank och glad efter en föreställning, finklädd på restaurang, vårklädd framför en katedral, klädd i neon på en nattklubb i Berlin.

Ashley pågående, ute i Europa.

Det händer att jag blir arg av att se de där bilderna. Inte över att hon pågår någon annanstans, med andra människor, utan över att hon pågår någon annanstans med andra människor när hon hade kunnat pågå intill mig. Min saknad har nått röd nivå, ilsken nivå. Nivån då det känns orättvist att jag ska behöva längta efter henne såhär, orättvist att det plötsligt gör ont att se hennes ansikte på bild. Det är inte rationellt, men det är så jag känner.

Tre och en halv månad kvar.

4 tankar om “Under pågående magnoliablomning

 1. suziluz skriver:

  Enligt mig ÄR det rationellt, klart du vill vara tillsammans med din älskade. Jag tycker att det är jobbigt när H och jag är ifrån varandra en vecka, kan bara föreställa mig jobbigheten i så lång tid som det är för er.

 2. Kayla skriver:

  Det var fint att få läsa det här. Jag går igenom sorgen efter ett break-up och jag känner så igen mig i den röda nivån… Att allt känns orättvist och man känner sig sådär ilsken som du beskriver.

  Håll ut! Kram.

  • Libertin skriver:

   Åh, jag känner verkligen med dig. Det finns ingenting att säga som är tillräckligt eller ens tröstande i den situationen, men jag hoppas att du får komma ut på andra sidan snart! Tänker på dig. Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s