Give me your beautiful, crumbling hearts

Och sedan vi tagit oss hem genom åskvädret, skalat av våra genomvåta kläder på hallgolvet, öppnat alla fönster och släppt in natten i sovrummet, har vi livets bästa sex.

Efteråt, kroppen mätt och varm, mörkret nära. Hennes andhämtning intill mig och jag undrar om hon såg samma upplösning i min blick som jag i hennes. Om lyckan alltid är som störst precis på gränsen. Om kärlek växer i rädslan för att den en dag kan ta slut.

Men så vaknar jag morgonen därpå och finner att profetian bleknat med natten, och jag smyger upp och brygger kaffe, dricker det på terrassen där regnet torkat upp. Lyssnar på hennes sömnrörelser genom det öppna sovrumsfönstret. Skriver till er. Känner förundran över att ni finns där ute, människor jag inte känner, men som känner mig. Hur märkligt.

Annonser

5 tankar om “Give me your beautiful, crumbling hearts

 1. Kayla skriver:

  Vill så gärna lämna en hälsning, en glad sådan, även om jag inte riktigt har något konkret att säga. Om en vecka åker jag till London och jag ser så mycket fram emot att få möta den stad du skriver så kärt om! Hoppas din vecka blir fin, kram ❤

  • Libertin skriver:

   Jag blev så himla glad av den här hälsningen! Tack! Det är alltid så fint att få höra från er som läser. Hoppas du får det fantastiskt här i London, kan tipsa om Holland Park för mysigt parkhäng och The Understudy på National för bra pubupplevelse! Kram ❤

 2. Mette skriver:

  Tack för att du delar med dig av ditt liv, det är så vackert att läsa ♥️

 3. Ulrika skriver:

  ja så jättefint, alltid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s