En bild, tusen ord, allt det där

Fotot är bra. Ljuset ligger precis rätt och de kalla tonerna i bakgrundens bokeh lyfter fram det blå i Ashleys ögon. Hon lägger upp bilden på sin Facebookprofil. Får hundra likes. Jag har rest bort och ser fotografiet med flera landsgränser mellan oss. Upplever i ögonblicket avståndet som minimalt. Jag var där när det togs, men det var inte jag som tog det. Känner åter blicken på mig, där jag stod vid sidan om kameran. Hur hon fångades just som jag råkade distrahera henne. Ärligheten i bilden.

Ens nakna blick när man tittar på den man älskar.
Hur den avslöjar en.

8 tankar om “En bild, tusen ord, allt det där

 1. Karolina skriver:

  Tänk om man fick se den bilden.. är jättenyfiken på hur Ashley ser ut och precis lika nyfiken på hur du ser ut. Wow föresten.. du skriver alltid så fint!

  • Matilda skriver:

   Alltså jag är ju rätt säker på att jag såg Ashley och Libertin när jag var i London för ett tag sedan och de var megafina båda två! (…) Naturligt snygga liksom. Jeans och stickad tröja, typ. Väldigt London. Och så helt glittrig blick när de kollade på varandra. Så himla himla fina verkligen!

   • Karolina skriver:

    Det kan ju ha varit nån helt annan också? Hur säker är du?

    • Matilda skriver:

     Är väldigt säker! Lyssnade rätt mycket på vad de pratade om och sådär, kunde verkligen inte låta bli, blev så nyfiken! Och det var mycket som stämde. (…) Sen var det väl magkänslan också, blev bara så himla säker på att det var dom!

 2. Libertin skriver:

  Hej mina fina, nyfikna läsare! Tack för komplimangerna! Matilda, jag har tagit bort delar av dina kommentarer här ovanför, då jag kände att de var lite för personliga. Hoppas du inte tar illa vid dig. Jag är, som du kanske förstått, mån om min anonymitet.

  • Matilda skriver:

   Men gud förlåt! Tar självklart inte illa vid mig! Babblade på utan att tänka efter före! Är fortfarande så himla glad att jag såg er i London – alltså, om det var er jag såg! Lite samma grej som att få se sin idol. Eller du är ju det för mig faktiskt, en förebild eller idol liksom.

 3. Kayla skriver:

  Det hoppar till i hjärtat varje gång jag får en bloglovin-notis om att du uppdaterat! Hoppas du får en fin påsk, kram.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s